login
50 nyanser av grönt!
Andas in lite extra djupt och njut av all grönska.
Citat av H.C. Andersen: ”Att bara leva är inte tillräckligt, sade fjärilen. Man måste ha solsken, frihet och lite blommor”.
28 butiker samlade under samma paraply!
För att kunna erbjuda dig som kund den bästa servicen, är vi 28 fristående Lantmanna-butiker som slagit våra kloka huvuden ihop och bildat en paraply-organisation som samordnar så mycket som möjligt.
Det betyder att vi sparar pengar och tid som istället kommer dig som kund till nytta!
 
Butikerna är ditt lokala alternativ med kunnig personal som gärna delar med sig av sin kunskap och hjälper dig med bra lösningar till konkurrensmässiga priser.
Vårt motto är: Hos oss får du råd!

 
Hos oss hittar du ett mycket brett sortiment inom produktområdena trädgård, färg, hobbydjur, stängsel, lantbruk, pellets, verktyg, hushåll, kläder, skydd och skadedjursbekämpning m.m.

Vi visar en liten bråkdel av vårt sortiment här på hemsidan med förhoppning om att det ska ge mersmak till att besöka våra fysiska butiker.

Vi hoppas bli det självklara valet för dig!
 

Blodklöver 100 g

Lockar bin och andra insekter, även uppskattad av viltet.

69:-

KAMPANJ

Nordica Eko 9 L

NORDICA EKO vattenburen fasadfärg för trä Nordica Eko, för nya och tidigare målade träytor, är en blank vattenburen utomhusfärg som har fått oljefärgens egenskaper och samtidigt de vattenburna färgernas suveräna väderbeständighet.

Fönsterdekal rovfågelsiluett 3-pack

Räddar fåglar från att flyga in i fönster.

39:-

KAMPANJ

Siloksan Facade 9 L

SILOKSAN Fasadfärg för puts och betong Siloksan är en helmatt färg avsedd för nya och tidigare målade mineraliska underlag t%u2009ex betong, puts, kalksandsten och fibercementskivor. Det är en nyanserbar, matt silikonemulsionsfärg med mycket hög fuktgenomsläpplighet och den är vattenavstötande. Den är fri från aromathaltiga lösningsmedel. Övermålningsbar redan samma dag och ingen särskild grundmålning behövs på de flesta underlag, då man i det första skiktets färg tillsätter SILOKSAN GEL.

Doggy Professional Extra 18 kg

Helfoder för aktiva hundar.

399:-

KAMPANJ