login
50 nyanser av grönt!
Andas in lite extra djupt och njut av all grönska.
Citat av H.C. Andersen: ”Att bara leva är inte tillräckligt, sade fjärilen. Man måste ha solsken, frihet och lite blommor”.
25 butiker samlade under samma paraply!
För att kunna erbjuda dig som kund den bästa servicen, är vi 25 fristående Lantmanna-butiker som slagit våra kloka huvuden ihop och bildat en paraply-organisation som samordnar så mycket som möjligt.
Det betyder att vi sparar pengar och tid som istället kommer dig som kund till nytta!
 
Butikerna är ditt lokala alternativ med kunnig personal som gärna delar med sig av sin kunskap och hjälper dig med bra lösningar till konkurrensmässiga priser.
Vårt motto är: Hos oss får du råd!

 
Hos oss hittar du ett mycket brett sortiment inom produktområdena trädgård, färg, hobbydjur, stängsel, lantbruk, pellets, verktyg, hushåll, kläder, skydd och skadedjursbekämpning m.m.

Vi visar en liten bråkdel av vårt sortiment här på hemsidan med förhoppning om att det ska ge mersmak till att besöka våra fysiska butiker.

Vi hoppas bli det självklara valet för dig!
 

Tegera Montagehandske 8801 Infinity

Doppad handske i material som andas. Silikonfri och tvättbar i 40 grader maskintvätt. Finns i storlek 5, 6, 7, 8, 9, 10 och 11. 3 99

3 par för 99 kr

KAMPANJ

Myggskydd One+ utan batteri

Ger ett effektivt skydd på upp till 20m2. Drivs av ONE batterier. LED lanterna med 3 ljusnivåer. Levereras med 3 myggmedelsmattor.

599:-

KAMPANJ

Doggy Professional Skonsam 18 kg

Extra skonsam mot magen.

449:-

KAMPANJ

Tremco Illbruck lim och fog

20% rabatt på Tremco lim och fog

KAMPANJ